vervolg algemene oproep
Helende Meditatie voor mens en moeder Aarde

Zoals aangegeven, het is niet moeilijk en iedereen kan dit thuis doen.
Vanuit spiritueel centrum Espirit in Lelystad willen wij graag meer mensen motiveren om mee te doen, tweemaal in de week op Maandag- en Donderdagavond van 19.15 uur voor ongeveer 10 à 15 minuten.
Wij zijn dan met elkaar verbonden door dezelfde intentie in een cirkel van licht.
Dit kunnen wij doen, bewust liefde en licht uitzenden naar de mensheid en Moeder Aarde en allen die het in deze tijd zo hard nodig hebben. Doen jullie met ons mee in samenwerking met de Kosmos.

We gaan rustig zitten, alleen of met anderen. We openen de handen in de schoot. We ademen 3x diep in door de neus naar de onderbuik, en door de mond weer uit, en beseffen dat wij met heel ons hart verbonden zijn met de Bron van Liefde en Licht, die we ook wel God noemen. Dan zenden wij met de kracht van de gedachte het Licht van de liefde uit, waar alles in zit wat nodig is zoals; genezing, liefdeskracht, troost, hoop, volharding enzovoorts, naar de mensheid en moeder Aarde. Daarna zenden we nog even speciaal het beschermende Licht naar ons mooie Nederland. Neem hier ook al uw wensen en mooie gedachten bij mee. Aan het einde danken wij de kosmos, God, en weten dat dit zal geschieden. Wat je uitstraalt, trek je ook aan, dus is het ook goed voor jou. Adem in het begin en aan het einde nogmaals goed in en uit, voor je balans en aarding. Je kunt met elkaar delen wat je hebt gevoeld, gezien of beleefd hebt.

Bij voorbaat: geweldig dat je meedoet, dank je wel. Des te meer mensen hieraan meedoen des te sterker wordt de positieve energie die al wat donker is laat verdwijnen.

Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en elkaar. Liefde is de Goddelijke lichtkracht, sta voor haar open, laat haar stromen en dan weet je; God zorgt.

Met veel zegen en liefdeskracht, namens Spiritueel Centrum Espirit,

Elly Breed, spiritueel leidster.

Terug naar de pagina Nieuws

 

   

© 2014 Spiritueel Centrum Espirit, Lelystad. Alle rechten voorbehouden.