Licht, Liefde, Vrede en Kracht, dat is waar de Wereld naar smacht.

Je geborgen voelen bij elkaar en veilig zijn in ’t nieuwe jaar.

Bij onszelf begint de verandering door niet mee te gaan in negatief denken.

Maar voor positief te gaan, en Liefde te schenken.

Durf naar jezelf te kijken, heb jezelf lief en waar nodig je te bezinnen.

Dan zal Licht en Liefde -de vredeskracht- alles overwinnen.

Al wat je geeft, je ook vergaard, een gezegde dat nooit verjaard.

Een gezegend en warm Kerstfeest en een gezond en Liefdevol 2017.

Liefs Simon en Elly


* Cursussen 2017 - 2018
U kunt zich nu inschrijven voor de cursussen die in seizoen 2017-2018 gepland zijn:

• Intuïtieve Ontwikkeling 2 start 11 september 2017
• Intuïtieve Ontwikkeling 3 start 18 september 2017
• Inspiritatief tekenen start 21 september 2017 (avondcursus)
• Workshop Chi Neng Qigong 23 september 2017
• Intuïtieve Ontwikkeling 1 start 5 oktober 2017
• Spiritueel Genezen 1 (basis) weekend 21/22 oktober 2017
• Esoterie 2 module C start 9 november 2017
• Inspiritatief tekenen start 18 januari 2018 (middagcursus)
• Meditatie 1 (basis) start 18 januari 2018
• Esoterie 3 module B start 5 februari 2018
• Spiritueel Genezen 2 (vervolg) start weekend 3 maart 2018

 

*24 juni 2017
Cursusprogramma 2017-2018 en agenda Openbare avonden 2017-2018 gepubliceerd
Espirit heeft het cursusprogramma en een gevarieerde agenda Openbare avonden voor het seizoen 2017-2018 gepubliceerd. Zie de pagina 'Cursussen dit seizoen' en de pagina 'Programma'.

*29 mei 2017
Sluitingsavond met numerologie en auratekeningen - 30 mei 2017
Espirit sluit dit seizoen af met een prachtige avond met Elly en Simon Breed. Elly zal deze avond waarnemingen en boodschappen doorgeven via de numerologie. Simon Breed zal deze avond persoonlijke waarnemingen doen via die avond door hem gemaakte auratekeningen.
Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
Aanvang 20.00 uur. Entree € 5,50 (voor donateurs) en € 7,50 voor bezoekers.
Het centrum is geopend vanaf 19.15 uur.


*28 april 2017

Extra informatie en consulten avond - 2 mei 2017
De lezing van Marlijn Kooistra, die gepland stond op 2 mei, is komen te vervallen en hiervoor is in de plaats een extra consulten- en infoavond ingepland.
Kom nader kennis maken met ons centrum Espirit. Op deze avond kunt u terecht voor consulten, advies en informatie. De diverse eigen mediums werken via foto’s, voorwerpen, tarotkaarten en numerologie, maar u kunt ook terecht voor een Healing. De volgende disciplines zijn beschikbaar:
- Ellen de Vré – Spirituele genezing
Dit is de oudste geneeswijze van de wereld en wordt ook weer de geneeswijze voor de nieuwe tijd. Kosmische Liefdesenergie die helend werkt op alle vlakken zowel Geestelijk als Lichamelijk. Heeft u last van spanningen, hoofdpijn, rugklachten, etc. het maakt niet uit, dan is dit zeker iets voor u om hiermee kennis te maken. Ellen is al vele jaren een mooi spiritueel genezeres en heeft al vele mensen mogen helpen.
- Charlotte Bakker – Waarnemingen via eigen gemaakte tekeningen
Charlotte tekent al vele jaren inspiratief. Prachtige gekleurde tekeningen, vol energieën die de mens een steuntje in de rug geven en een stukje heling. Via deze tekeningen zal Charlotte u inzicht in uw leven geven.
- Marjolein Versteege – Tarotkaarten
Marjolein werkt met de Tarotkaarten die verbonden zijn met de oude Kabbala. Heeft u een vraag, wilt u inzicht krijgen over een bepaalde situatie in uw leven, via de prachtige Tarotkaarten zal Marjolein u een zetje in de rug geven.
- Birgitta Hogenbirk – Numerologie
Heeft u het gevoel dat u steeds tegen hetzelfde aanloopt tijdens uw leven, hoe komt dat nou, is dit karma ? U krijgt inzicht in uw eigen leven, wie ben ik en waarom ben ik hier op aarde. Birgitta zal via de Numerologie (leer van de getallen verbonden met de oude Kabbala) aangeven wat uw Lotsbestemming of Karma is.
- Marjon Kuik – Psychometrie
Via een voorwerp, foto of een bloem. Stel uw vraag, Marjon kan u helpen om duidelijkheid te krijgen met een bepaalde situatie. U mag 1 foto of voorwerp meenemen.

Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
Aanvang 19.30 uur. De kosten van een consult bedragen € 10,-.
Het centrum is geopend vanaf 19.15 uur.


*30 maart 2017

De cursus Tarot, was gepland in het weekend van moederdag, is verplaatst naar:

- weekend zaterdag 6 mei en zondag 7 mei 2017.

- maandag 15 mei 2017

- maandag 22 mei 2017

* 19 maart 2017

Chi Neng Qigong door Sandra Ruben - 21 maart 2017

Chi Neng Qigong is een Chinese meditatieve bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze Qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege zijn schoonheid en effectiviteit. De eenvoudige oefeningen stimuleren uw levensenergie en maken dat u ontspannen en krachtig in het middelpunt van uw eigen leven kunt staan. Ze zijn effectief en eenvoudig en geschikt voor jong en oud om gezond te worden en te blijven met een verrassend snel resultaat. Het bijzondere ervan is dat u leert de energie van de natuur te benutten, niet alleen voor uw lichaam, maar ook voor uw geest. De oefeningen maken u ontspannen en krachtig. Het draait om het laten stromen van de levensenergie (ook wel chi of qi genoemd) en op die manier de balans in lichaam en geest te herstellen en te bevorderen.

Sandra is een professionele instructrice die al vele jaren workshops Chi Neng Qigong geeft in bedrijven, gemeentes en privé. De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht in onze westerse wereld gegeven aan deze bewegingsleer, zowel via tijdschriften als via de tv. Vanavond geeft Sandra verdere uitleg over Chi Neng Qigong en gaat u het ook zelf beoefenen.

Haar motto is: Lichaam ontspannen en geest stabiel. Geest ontspannen en lichaam stabiel.

Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.

Aanvang 20.00 uur. Entree € 7,50 (donateurs € 5,50).

Mocht u interesse hebben in een workshop of een cursus Chi Neng Oigong n.a.v. deze avond kunt u zich hiervoor aanmelden via herman.kuik@espirit.nl of telefonisch via 0321-382025

* 12 maart 2017

Van 10.30 tot 16.30 uur. Entree € 5,00 p.p.!
Met medewerking van diverse mediums, consulten slechts € 7,50 per medium! 

- Elly Breed

Psychometrie, Tarotkaarten, Numerologie en Helderziene waarnemingen

- Simon Breed

Auratekeningen

- Kees van der Maat

Aurafotografie

- Alinde de Wilde

Engelenkaarten

- Francine Rasenberg

Handlezen

- Charlotte Bakker

Psychometrie Tekeningen

- Do Lemette

Psychometrie Waterlezen

- Feli Mooijekind

Psychometrie

- Marjolein Versteege

Tarotkaarten

- Ria de Jonge

Tarotkaarten

- Martin Rouw

Spirituele Genezing

- Ellen de Vré

Spirituele Genezing

Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
Aanvang 10.30 uur. Entree € 5,-.

* 6 februari 2017

Lezing wat is Astrologie en wat is een Horoscoop - dinsdag 21 februari

http://wiki.astro.com/imwiki/de/thumb/FrancineRasenbergRadix.JPG/200px-FrancineRasenbergRadix.JPGAstrologie is een kennisgebied dat de relatie bestudeert tussen verschijnselen aan de hemel en verschijnselen op aarde, teneinde een orde te ontdekken achter en in de verschijnselen die de wereld laat zien en door middel van het bestuderen van cycli in de omringende kosmos.

Een horoscoop is een getrouwe weergave van de hemel op het moment van geboorte, dus een hemelkaart, waarvan de aarde het centrum is. Aan de hand van geboortegegevens, zoals datum, plaats en tijd, wordt een horoscooptekening samengesteld.
In de lezing wordt eerst ingegaan op de geschiedenis van astrologie, waarna de verschillende onderdelen van de horoscooptekening worden benoemd en uitgelegd als instrumenten en uitwerkingsmogelijkheden voor een horoscoop- duiding. Aan de hand van enkele voorbeelden zal zulks worden verduidelijkt. Een hand-out wordt uitgereikt. Neem eventueel pen en papier mee, zodat u zelf ook aantekeningen kunt maken.
Francine is expert op het gebied van astrologie en het samenstellen van horoscopen. Zij geeft internationaal lezingen en cursussen hierover. Mocht u interesse hebben in de cursus astrologie n.a.v. deze lezing, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via jan.kuik@espirit.nl of telefonisch via 0321-382025.

* 4 februari 2017

Afgelopen 24 januari 2017 mochten tijdens deze mooie en sfeervolle avond de bezoekers een vraag stellen aan de engelen. Via de naam maakte Alinde prachtige inspiratieve wastekeningen die zij ter plekke maakte en gaf daarbij een persoonlijke boodschap door van de Engelen. Een ieder kreeg een persoonlijke wastekening vol met kleuren en energieën, met daarbij een mooie boodschap, die heel duidelijk en helder was. Tussendoor pakte ze ook spontaan de Engelkaarten voor een reading. Al met al was het een geweldige avond. Gezellig, leerzaam en vooral met humor.


* 31 januari 2017

Consulten en Info-avond
Op deze avond kunt u bij Espirit terecht voor consulten, advies, informatie of gewoon voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee.
De diverse eigen mediums werken via foto’s, voorwerpen, tarotkaarten en numerologie, maar u kunt ook terecht voor een Healing.
Heeft u vragen over Espirit, wilt u zich inschrijven als donateur of voor een cursus, even in onze winkel snuffelen, het is allemaal mogelijk. Komt u speciaal voor een bepaald medium kijkt u dan even bij de onderstaande disciplines wie er die avond consulten geven, omdat er met een rooster wordt gewerkt.
Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
Aanvang 19.30 uur. De kosten van een (willekeurig) consult of behandeling bedragen € 10,-
De volgende disciplines zijn beschikbaar:
- Ellen de Vré – Spirituele genezing
Dit is de oudste geneeswijze van de wereld en wordt ook weer de geneeswijze voor de nieuwe tijd. Kosmische Liefdesenergie die helend werkt op alle vlakken zowel Geestelijk als Lichamelijk. Heeft u last van spanningen, hoofdpijn, rugklachten, etc. het maakt niet uit, dan is dit zeker iets voor u om hiermee kennis te maken. Ellen is al vele jaren een mooi spiritueel genezeres en heeft al vele mensen mogen helpen.
- Charlotte Bakker – Waarnemingen via eigen gemaakte tekeningen
Charlotte tekent al vele jaren inspiratief. Prachtige gekleurde tekeningen, vol energieën die de mens een steuntje in de rug geven en een stukje heling. Via deze mooie tekeningen zal Charlotte voor u inzicht op uw leven geven.
- Marjolein Versteege – Tarotkaarten
Marjolein werkt met de Tarotkaarten die verbonden zijn met de oude Kabbala. Heeft u een vraag, wilt u inzicht krijgen over een bepaalde situatie in uw leven. Via de prachtige Tarotkaarten zal Marjolein u een zetje in de rug geven.
- Birgitta Hogenbirk – Numerologie
Heeft u het gevoel dat u steeds tegen hetzelfde aanloop tijdens uw leven, hoe komt dat nou, is dit karma ? U krijgt inzicht in uw eigen leven , wie ben ik en waarom ben ik hier op aarde. Birgitta zal via de Numerologie (leer van de getallen verbonden met de oude Kabbala) aangeven wat uw Lotsbestemming of Karma is.
- Marjon Kuik – Psychometrie
Via een voorwerp, foto of een bloem. Stel uw vraag, Marjon kan u helpen om duidelijkheid te krijgen met een bepaalde situatie. U mag 1 foto of voorwerp meenemen.


* 14 januari 2017
Beschouwingen 2017 - door Elly Breed

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst heeft Elly een vooruitblik gegeven op 2017:

2015-2016, twee jaren waarin veel gebeurde met de mensheid, sterke kosmische energieën die ons moesten helpen om wakker te worden, weer terug voor zover mogelijk bij ons zelf te komen en op te ruimen wat niet meer bij ons mensen past. Niet bij het bewustzijn van de mensheid van nu en de spirituele mens. Het kwaad maakte en maakt nog grote schade, oorlog egoїsme, en wil de macht houden over. Maar de mens (ziel en geest) behoort vrij te zijn in respect, liefde en vrede te leven. Alles wat ons in de greep houdt, macht over ons uitoefent , vervuilend werkt op lichaam en geest, ons tegenhoudt om de mens in onze medemens te zien, ons beperkt om te zijn wie we zijn, kinderen van licht, kosmische wezens, bewuste wezens, zal gaande weg verdwijnen. We zullen leren om positief en ten goede aan alles gebruik te maken van de goddelijk liefdeskracht en de scheppende macht. Verder lezen......

* 3 januari 2017
Nieuwjaarsbijeenkomst - door medium Jos Atsma

Espirit verzorgt de eerste openbare avond in 2017 met een feestelijke avond. Elly Breed opent de avond met een algemene vooruitblik op 2017. Daarna zal Jos Atsma voor u een persoonlijk boodschap voor het nieuwe jaar doorgeven.

Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van 't IJ 29, 8223 BJ Lelystad.
Entree € 7,50 (donateurs € 5,50).
Aanvang 20.00 uur, het centrum is geopend vanaf 19.15 uur.
Voor inlichtingen of meer informatie 036-5366094.

*20 december 2016
Besloten Kerstviering - terugblik
Afgelopen 16 december kunnen we terugkijken op een goed bezochte, mooie en gezellige avond, in ons prachtig versierde centrum. Na een samenzang van kerstliederen heeft Elly de kerstviering geopend, waarna Simon het kerstverhaal heeft voorgelezen en Elly aansluitend een overdenking heeft gehouden. Daarna heeft Miep van Dungen een kerstgedicht uit eigen werk voorgedragen. Vervolgens is traditioneel het licht uitgedeeld en na de pauze hebben we met elkaar genoten van een hapje en drankje. Verschillende donateurs hebben goed voor de inwendige mens gezorgd. We willen graag onze dank willen uitspreken aan iedereen die aanwezig was en daarmee een bijdrage heeft geleverd aan het succes van deze kerstviering.

* 28 oktober 2016
Allerzielen met bloemen - door medium Bert Hauwert
Op dinsdag 1 november in ons centrum Espirit.  
imageAllerzielen, ook wel genoemd Feest van de Geest. Het is die ene dag per jaar dat we hier in dit leven bewust met onze gedachten bij hen zijn die ons zijn voorgegaan. Zij op hun beurt zijn, maar al te blij dat ze op deze avond via een medium kunnen getuigen van hun voortleven en van hun belangstelling voor ons doen en laten. Bert zal tijdens deze bijzondere avond met een warme sfeer op zijn eigen wijze mooie waarnemingen doen via de door u meegebrachte bloemen.
Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
Entree: € 7,50 voor bezoekers (€ 5,50 voor donateurs).

* 28 oktober 2016
Dierendag met medium Ria Groothuizen - terugblikhttps://tse1.mm.bing.net/th?&id=OIP.M8136f486b95ccbb70fc39b90cb0e17c9o0&w=300&h=216&c=0&pid=1.9&rs=0&p=0&r=0
Bij Espirit was op 4 oktober in het kader van dierendag het medium Ria Groothuizen uitgenodigd voor psychometrie via foto’s van dieren in leven en overleden. Ria is een mooi, zuiver en enthousiast medium, die ook met een dosis humor de boodschap gedetailleerd kan doorgeven. Het was heel mooi te zien dat iedere bezoeker werd geraakt door de persoonlijke en liefdevolle boodschap van hun geliefde huisdier. Dit kwam door de correctheid van de informatie die hen ter oren kwamen. De dieren vertelden over het wel en wee uit hun leven en ook dat van hun baasje en lieten via Ria ook hun ongemakken voelen in haar lichaam, zodat ze deze ook goed kon overbrengen. Je zag dan haar lichaam veranderen qua lopen en houding. Ze weet dit heel goed over te brengen, uit te beelden, met gevoel, overtuiging, zeer betrokken en helend.
Ria is al ruim 25 jaar bezig op het gebied van spiritualiteit en werkt met diverse disciplines. Ze geeft ook aan dat het niet uit maakt of je nu met foto’s, voorwerpen of bloemen etc. werkt, alles bestaat uit energie. Voelen dieren dan anders aan dan mensen? Haar antwoord is niet echt, het is een energie die je voelt en vertaalt naar de mensen toe. Maar ook in samenwerking met de kosmos, het Licht, krijg je altijd de juiste specifieke informatie door. Als afsluiting van de avond was de boodschap: alle dieren die overgaan worden meegenomen naar hun eigen hemel/dimentie, alle dieren leven met elkaar samen, de wereld zou mooier zijn als mensen ook zo samen kunnen leven met elkaar. Het was een prachtige avond en ook Ria heeft deze avond als zeer bijzonder ervaren.


* 15 september 2016
Lezing “UFO’s bestaan gewoon” - terugblik

Op 13 september jongstleden, een warme nazomerse avond, was Coen Vermeeren (foto – in het midden) te gast bij Espirit, waar hij een lezing heeft gehouden met als title “UFO’s bestaan gewoon”.  

Coen – wetenschapper, ingenieur, filosoof en musicus – geeft wereldwijd lezingen, wij waren dan ook blij verrast dat hij onze uitnodiging heeft geaccepteerd. Het was een zeer boeiende, interessante lezing waarbij hij duidelijk heeft gemaakt dat statistisch gezien er wel buitenaards leven moét zijn. Vervolgens heeft hij getuigenverslagen en foto’s laten zien en aangegeven dat er toch wel sterk de indruk is dat de verschillende overheden waarnemingen onder de pet houden en niet naar buiten brengen. Aan het einde van de avond was er gelegenheid tot het stellen van vragen. De bezoekers die wij na afloop van de lezing gesproken hebben waren erg enthousiast. Het was een zeer geslaagde avond.

Ook hebben wij Coen nog een aantal vragen gesteld:

Vraag:Je geeft lezingen vaak in het groot, waarom bij een spiritueel centrum. Hoe sta je daarin, tegenover het spirituele.

Coen: voor mij is spiritualiteit leren wie je bent en waarvoor je gekomen bent. Daarmee hangt dus alles samen. Als je dat begrijpt is het grote het kleine en het kleine het grote. Er is dus geen grens, alleen een grens in en van onze perceptie. Daarmee wordt alles relevant en vol betekenis.

Vraag: Wat is je doel betreffende je lezingen en het schrijven van boeken ( je ontmoet diverse wetenschappers, mensen met een bepaalde positie, studenten, etc.)?

Coen: over belangrijke onderwerpen die ons allemaal aangaan, maar die in de ogen van de meeste mensen als belachelijk en onzinnig worden gevonden, bespreekbaar maken. Pas als we ons van zaken bewust worden kunnen we werken aan een betere wereld.

Vraag: Hoe vond je de avond in ons spiritueel centrum Espirit?

Bloedheet :-) maar erg inspirerend. Erg mooie plek om samen te komen!

http://www.espirit.nl/images/lezingcoen2016400px.jpg


* 15 september 2016
Gratis proefles Hatha Yoga bij Spiritueel Centrum Espirit te Lelystad

Gratis proefles Hatha Yoga op woensdag 21 september van 9.00 t/m 10.00 uur, gegeven door vakbekwame docente Serifa van Bemmel.
U kunt deze ochtend kennis maken met Hatha Yoga in een warm en sfeervol centrum. De Hatha Yoga is voor alle leeftijden, jong en oud, heerlijke ontspanningsoefeningen voor Lichaam en geest. Heeft u lichamelijke klachten, geen probleem, de oefeningen worden voor u aangepast, zodat u toch optimaal en met plezier kunt deelnemen. Wat heeft u nodig voor de yogales: makkelijk zittende kleding, een grote handdoek en een kussen . Het is fijn om sokken, truitje of vestje en  een dekentje mee te nemen voor de lange ontspanningsoefening aan het einde van de les. Als u zelf een yogamatje heeft kunt u deze mee nemen. N.a.v. deze proefles kunt u zich aanmelden voor de wekelijkse yoga lessen.

Ook kan er yoga voor kinderen, jong volwassenen en senioren op maat worden gegeven. Aanmelden voor de gratis proefles via jan.kuik@espirit.nl of telefonisch 0320-382025.
Voor verdere informatie zie de pagina Cursussen dit seizoen: http://www.espirit.nl/useredit/cursusprog.html
 
* 28 juni 2016
Lezing/Presentatie UFO’s bestaan gewoon op dinsdag 13 september 2016

- door wetenschapper-filosoof-musicus Coen Vermeeren
Valt er redelijkerwijs iets zinnigs te zeggen over zo’n beladen onderwerp als UFO’s. Nou, UFO’s bestaan gewoon! Dat zegt Coen Vermeeren.
Coen studeerde aan de Technische Universiteit Delft en behaalde daar een ingenieurs- en doctorstitel Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de faculteit. Gelijknamig zijn boek, gaat deze lezing over mogelijke buitenaardse bezoekers aan onze planeet. Dit zijn verzamelingen van feiten uit de mond van burgers, piloten, militairen en astronauten. Geen onnozele verhalen, maar gedegen reportages, vaak ondersteund door foto’s, video’s en radarbeelden. Niet van fantasten, maar van experts, getrainde waarnemers, verantwoordelijke bestuurders en een verhaal voor hen die antwoorden en oplossingen zoeken voor de grote uitdagingen van onze planeet en haar bewoners. Als je je grondig verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en de officiële rapporten dan valt één ding op: we weten inmiddels ongelooflijk veel van UFO’s. Waarom spreken we er dan niet over. Zijn we bang om de feiten onder ogen te zien.

Wereldwijd geeft Coen lezingen, interviews voor radio, tv en tijdschriften over het fenomeen UFO’s. Het is een pleidooi voor een wetenschappelijke houding t.o.v. onverklaarbare verschijnselen.

U dient van te voren te reserveren.


Reserveren kan via: herman.kuik@espirit.nl of telefonisch: 0321-382025.
Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad
Aanvang 20.00 uur. Entreekaarten: € 15,- p.p.

* 3 juni 2016
Programma 2016-2017
Het programma voor het seizoen 2016 - 2017 is gepubliceerd. Diverse mediums zijn in ons centrum uitgenodigd voor het geven van een interessante lezing of voor het overbrengen van boodschappen uit Gene Zijde. Zie het programma.

* 2 juni 2016
Consulten en Info-avond
Ook in het seizoen 2016 - 2017 worden twee openbare inloop en consult avonden georganiseerd:
Dinsdag 29 november 2016 en 31 januari 2017 Noteer de data vast in uw agenda.
Dit is een kans voor een ieder om nader kennis te maken met ons centrum “Espirit”. Op deze avond kunt u terecht voor consulten, advies, informatie of gewoon voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of thee.
De diverse eigen mediums werken via foto’s, voorwerpen, tarotkaarten en numerologie, maar u kunt ook terecht voor een Healing of een Voetreflexbehandeling.
Heeft u vragen over Espirit, wilt u zich inschrijven als donateur of voor een cursus, even in onze winkel snuffelen, het is allemaal mogelijk. Komt u speciaal voor een bepaald medium kijkt u dan even van tevoren in het programma wie er die avond consulten geven, omdat er met een rooster wordt gewerkt.
Spiritueel Centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
Aanvang 19.30 uur. De kosten van een (willekeurig) consult of behandeling bedragen € 10,-.

 

   

© 2014 Spiritueel Centrum Espirit, Lelystad. Alle rechten voorbehouden.