Cursussen seizoen 2022-2023

  
Numerologie – Kosmische getallenleer 

Numerologie is de kennis en de energie van de getallen en is verbonden met de universele wetten van harmonie. Deze leer komt vanuit de Kabbala en is zeer oud. Zo heeft iedere letter van het alfabet een bepaalde energiewaarde, omgezet in een getalswaarde, waaruit uw geboortenaam, roepnaam enzovoorts is samengesteld. Hieruit is uw hele Zijn, karma, lot, gaven en talenten en meer af te lezen. Het is eenvoudig rekenwerk wat ook met een rekenmachine gedaan kan worden. Maar ook uw intuïtie en kosmische inspiratie mag hierbij niet ontbreken en is zeer belangrijk. Een mooie en eenvoudige manier om uzelf en uw leven beter te leren kennen, maar ook anderen te helpen meer inzicht te verkrijgen in hun Zijn en levensbestemming.
- 6 lessen
- start: 8 september 2022
- docent: Elly Breed
- kosten: € 160,- (voor donateurs € 150,-)* 
Aanmelden bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Yoga voor ieder niveau

Rustige yoga, waarin we op een kalm tempo yogaoefeningen doen, aangepast aan ieders niveau (eventueel met gebruik van een stoel). Deze eenvoudige vorm van yoga is om in contact te komen met het lichaam, de adem te laten stromen, spanningen los te laten, om rust en ontspanning te vinden in de drukte van de dag.
- 12 lessen
- start: Woensdag 14 september of vrijdag 16 September 2022 (wekelijks). De dag van deze cursus zal worden bepaald aan de hand van de           aanmeldingen (op woensdag- of vrijdagochtend). Geef uw voorkeur aan bij de aanmelding. 
- tijd:   10.00 – 11.30 uur
- docent:    Birgitta Hogenbirk
- kosten:     € 12,50 per les, 12 lessen € 150,- (betaling per maand € 50,- via automatische incasso, bij betaling van 12 lessen in 1 keer wordt een korting van 10 euro gegeven. U betaalt dan € 140,- voor de hele cursus van 12 lessen

 

 

* Er is een mogelijkheid om de cursus(sen) in twee (of in overleg meerdere) termijnen te betalen via een automatische incasso. 
Voor informatie hierover, kunt u terecht bij Simon Breed
Telefoon 0320-254613 (ma/vr 17.00-18.00 uur).
Email Simon Breed
www.espirit.nl (cursusvoorwaarden zie pagina cursussen)