Spiritueel Genezen

Spiritueel genezen is de oudste geneeswijze die de wereld kent en aan ieder mens gegeven. De geneeswijze door handoplegging, die ons weer door Jezus werd getoond, maar altijd is geweest. Het is overgave aan de kosmisch genezende liefdeskracht, je laten leiden door God en de engelen van het licht (helpers). Waardoor de kosmische energie vrij door ons heen kan stromen en waardoor genezing plaats kan vinden. We leren goed in te voelen, zodat we de cliënt advies kunnen geven om dit een volgende keer te voorkomen en bewuster met het één en ander om te gaan. We leren als genezer met deze energieën om te gaan, ook met de hulpmiddelen ons aangereikt door de kosmos. We leren met onze helpers samen te werken en de impulsen juist te vertalen en goed door te geven. Dan werken we zuiver en zijn een goed instrument. We laten de eer van het genezen aan God.

- Spiritueel Genezen 1 (basis)

Is het moeilijk om dat te leren? Kan dat alleen als je de gave hebt? Ik zou er wel iets mee willen doen, maar hoe pak ik dat aan? Komen deze vragen u bekend voor? Deze cursus kan gevolgd worden door mensen die in het Spiritueel/Geestelijk Genezen geïnteresseerd zijn en er meer over willen weten. De cursus wordt gegeven in een weekend. Wij gaan er van uit dat deze gave in ieder mens aanwezig is. Cursusonderdelen zijn ziektebeelden, esoterische anatomie, aanvoelen en invoelen, werken met kosmisch (genezende) Liefdeskracht, oefenen bij medecursisten, ethiek en instelling voor de genezer. Al met al een intens maar inspirerend weekend.

- Spiritueel Genezen 2 (vervolg)

In deze cursus leert u alles over de esoterische anatomie (aura, chakra en energiebanen).
De aura vormt een ovaal beschermend omhulsel rondom het fysieke lichaam, terwijl de chakra's de universele levensenergie uit de kosmos opnemen en via de energiebanen verdelen over het lichaam. Emoties en lichamelijke aandoeningen kunnen ervoor zorgen dat de energiestromen geblokkeerd raken, met als gevolg disharmonie en ziekte. In deze cursus leert u blokkades op te sporen, te analyseren en te behandelen.

Het praktijkgerichte gedeelte is een verdieping van het bovengenoemde en geeft achtergrondinformatie voor diegene die misschien een (bescheiden) praktijk willen beginnen. Dit gedeelte van de cursus bereid je voor om praktijkgericht te werken met alle ins en outs die erbij komen kijken. Je oefent niet alleen op elkaar, maar er zijn ook praktijkavonden met patiënten van buiten. U werkt als genezer met kosmische energie vanuit God's Liefdeskracht, om genezing te brengen en ook het zelfhelende vermogen, dat ieder mens in zich heeft, te activeren.