Oktober 2021

Dinsdag 5 oktober 2021
Genezingsavond
Deze avond staat onder leiding van spiritueel genezer Simon Breed. Hij neemt u mee  op reis door de chakra’s via een geleide meditatie en met behulp van de prachtige klankschalen. De trillingen van de klankschalen brengen helende en vitaliserende energieën voor lichaam en geest. Men zal ervaren dat er met Liefde gewerkt wordt en dat men omringd wordt door zuiverende en harmoniserende energie. De aanwezigen ontvangen een healing door een aantal genezers met hulp van de Kosmische Genezende Kracht van Liefde.
- Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
- Aanvang 20.00 uur.
- Entree € 5,-.

Dinsdag 12 oktober 2021
Spirituele Thema-avond door Elly Breed en Vredesmeditatie door Marjon Kuik
Thema: Anderhalf jaar na Corona en wat nu.
Bij een Spirituele Thema-avond worden er inspiratief leringen en boodschappen gebracht vanuit de astrale wereld Gene Zijde. De onderwerpen kunnen gaan over de mens en de wereld in de nieuwe tijd, de toekomstige transmutatie van mensheid en aarde, evenals Geestelijke of Spirituele thema’s. Verbonden met Gods Engelen van Liefde worden deze avonden gebracht.
Deze avonden worden opgenomen en de CD/USB kunt u na afloop van de avond bestellen bij één van de bestuursleden of via de mail en in de mail even vermelden om welke overdenking het gaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten van een CD/USB bedragen € 6,50.
Na de pauze is er een vredesmeditatie waarbij we onze liefdevolle energie bundelen en uitzenden naar Moeder Aarde en al wat leeft. Verbonden met de Engelen van Licht, samenwerkend aan een Wereld en Mensheid van Liefde en Vrede.
- Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
- Aanvang 20.00 uur.
- Thema-avonden zijn vrij van entree.

Dinsdag 19 oktober 2021
Psychometrie met Foto’s van overledenen door Grada Kessens - gewijzigd
Espirit verzorgt een sfeervolle avond met Grada Kessens, Loes van Loon is verhinderd. Grada zal via uw meegebrachte foto een persoonlijke boodschap doorgeven van uw dierbaren. Zij willen graag getuigen over het leven na dit leven en hun belangstelling voor ons doen en laten. U mag 1 foto meenemen.
- Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
- Aanvang 20.00 uur.
- Entree € 7,50 (donateurs € 5,50).

Donderdag 21 oktober 2021
Spirituele Genezings- info avond
Op onze Spirituele genezings- info avond kunt u terecht bij één van de bij Espirit opgeleide spiritueel genezers (Jan Kuik, Martin Rouw, Ellen de Vré, Christien Roffel), die met hulp van de Kosmisch genezende kracht van Liefde, een healing geven, zodat de energiebanen weer doorstroming krijgen en blokkades kunnen worden opgeheven. Deze avond is geen voetreflex behandeling mogelijk.
Deze avonden zijn entree vrij en de kosten van een consult bedragen slechts € 10,-
- Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
- Aanvang 19.30 uur.
- Entree vrij, consult € 10,-.

Dinsdag 26 oktober 2021
Lichtbijeenkomst door Elly en Simon Breed
Deze avond is alleen toegankelijk voor donateurs die de cursus Intuïtieve Bewustwording 1 hebben gevolgd.
Onze lichtbijeenkomsten kenmerken zich door de liefdevolle samenwerking met de Goddelijke Liefdeskracht en alle intelligenties die vanuit Gene Zijde aangewezen zijn om ons hiermee bij te staan. Tijdens elke bijeenkomst worden er naast de leringen die doorkomen, ook velen, die zijn overgegaan en nog aarde-gebonden zijn, naar het Licht geholpen. Het is een hele fijne ervaring om op zo'n directe manier met de Geest samen te werken en in een liefdevolle en harmonische sfeer dit te beleven. Iedere maand wordt er een lichtbijeenkomst gehouden. Vroeger werden dat seances genoemd. Op verzoek van Gene Zijde zijn we deze avonden lichtbijeenkomst gaan noemen. Voorwaarde voor het bijwonen van een openbare lichtbijeenkomst is dat de les over lichtbijeenkomsten (in de cursus Intuïtieve Bewustwording 1) is gevolgd.
De openbare lichtbijeenkomsten zijn alleen voor onze donateurs toegankelijk, indien dit in het programma vermeld staat. De besloten lichtbijeenkomsten zijn bedoeld als ontwikkelings-avonden voor het trance-mediumschap en channelling en kunnen uitsluitend op uitnodiging worden bezocht
. - Spiritueel centrum Espirit, Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad. Tel. 036-5366094.
- Aanvang 20.00 uur.
- Lichtbijeenkomsten zijn vrij van entree.