Cursussen seizoen 2022-2023

  
Numerologie – Kosmische getallenleer 

Numerologie is de kennis en de energie van de getallen en is verbonden met de universele wetten van harmonie. Deze leer komt vanuit de Kabbala en is zeer oud. Zo heeft iedere letter van het alfabet een bepaalde energiewaarde, omgezet in een getalswaarde, waaruit uw geboortenaam, roepnaam enzovoorts is samengesteld. Hieruit is uw hele Zijn, karma, lot, gaven en talenten en meer af te lezen. Het is eenvoudig rekenwerk wat ook met een rekenmachine gedaan kan worden. Maar ook uw intuïtie en kosmische inspiratie mag hierbij niet ontbreken en is zeer belangrijk. Een mooie en eenvoudige manier om uzelf en uw leven beter te leren kennen, maar ook anderen te helpen meer inzicht te verkrijgen in hun Zijn en levensbestemming.
- 6 lessen
- start: 8 september 2022
- docent: Elly Breed
- kosten: € 160,- (voor donateurs € 150,-)* 
Aanmelden bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Yoga voor ieder niveau

Rustige yoga, waarin we op een kalm tempo yogaoefeningen doen, aangepast aan ieders niveau (eventueel met gebruik van een stoel). Deze eenvoudige vorm van yoga is om in contact te komen met het lichaam, de adem te laten stromen, spanningen los te laten, om rust en ontspanning te vinden in de drukte van de dag.
- 12 lessen
- start: Woensdag 14 september of vrijdag 16 September 2022 (wekelijks). De dag van deze cursus zal worden bepaald aan de hand van de           aanmeldingen (op woensdag- of vrijdagochtend). Geef uw voorkeur aan bij de aanmelding. 
- tijd:   10.00 – 11.30 uur
- docent:    Birgitta Hogenbirk
- kosten:     € 12,50 per les, 12 lessen € 150,- (betaling per maand € 50,- via automatische incasso, bij betaling van 12 lessen in 1 keer wordt een korting van 10 euro gegeven. U betaalt dan € 140,- voor de hele cursus van 12 lessen

 

 

* Er is een mogelijkheid om de cursus(sen) in twee (of in overleg meerdere) termijnen te betalen via een automatische incasso. 
Voor informatie hierover, kunt u terecht bij Simon Breed
Telefoon 0320-254613 (ma/vr 17.00-18.00 uur).
Email Simon Breed
www.espirit.nl (cursusvoorwaarden zie pagina cursussen)

 

Cursusvoorwaarden

Inschrijving

Inschrijving voor cursussen is alleen mogelijk door middel van een volledig ingevuld inschrijfformulier of via internet. Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier ontvangt u een bevestiging. Bij inschrijving dient u € 20,00 aan te betalen. De inschrijving voor de cursus is pas definitief als de aanbetaling is voldaan. Indien de door uw gewenste cursus is volgeboekt kunt u op de wachtlijst worden geplaatst voor de volgende cursus. Het inschrijfgeld zal worden gerestitueerd indien u hier geen gebruik van maakt. 

Cursusduur

Inschrijving geldt voor één cursusjaar. Het cursusgeld is per cursusjaar verschuldigd. Na een onderbreking van de cursus dient u zich OPNIEUW in te schrijven voor het vervolg. Bij de meerjarige cursussen is er een automatische inschrijving voor het vervolg.

Cursusgelden

Het restant van het cursusgeld dient te zijn betaald op ING rekening NL38 INGB 0000 7541 90 t.n.v. Espirit, Hoek van ’t IJ 29 Lelystad, of contant te voldoen op de cursusavond vóór aanvang van de eerste les. Bij éénmalige incasso wordt het cursusgeld ca 2 weken voor aanvang van de cursus geïncasseerd en kan niet worden herroepen. Waar korting is vermeld, is dat alleen van toepassing voor donateurs.

Annulering

Annuleringen dient u zo spoedig mogelijk schriftelijk aan de cursus administratie door te geven. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de cursus wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Restitutie van het cursusgeld kan alleen worden verleend als de vrijgekomen plaats kan worden opgevuld. In geen enkel geval wordt de aanbetaling terugbetaald. 

Algemeen

Cursussen gaan alleen door als het vereiste aantal deelnemers is bereikt. Bij onvoldoende deelnemers houdt Espirit zich het recht voor de cursus uit te stellen. Bij uitstel door Espirit, blijft u op de deelnemerslijst staan en wordt de cursus ingepland op een latere datum als het vereiste aantal deelnemers is bereikt. 
Weekend cursussen zijn exclusief lunch. Voor koffie, (kruiden)thee, bouillon en fruit wordt gezorgd.
Bij onvoorziene omstandigheden beslist het bestuur.

Subcategorieën